Sömestr’da Çocuklarınız İle Gidebileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Vialanda Eğlence Merkezi

Yarıyıl Tatilinde Ailece Gidebileceğiniz Birbirinden Güzel Eğlence Merkezleri

Yarıyıl tatili de geldi, minikler karnelerini aldı. Sırada ise onları memnun edecek hediyeler ile hep birlikte eğlenmek var…

Sömestr döneminde çocuklarınızın hem yaratıcı hem eğlendirici hem de eğitici etkinlikler ile unutamayacakları bir tatil yaşaması için gidebileceğiniz 8 ayrı aktivite ve eğlence merkezini sizin için derledik.

Vialand – Tema Park

Oyun, etkinlik ve eğlence deyince akla ilk gelen yerlerden biri olan Vialand İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunuyor. Aynı zamanda alışveriş merkezi ve otel olan tema parkın içinde Joy park ve Jungle İstanbul adında çeşitli aktivite merkezleri de bulunuyor. Bowling, çocuk oyun alanı, karaoke, sinema, çapışan botların yanı sıra Türkiye’nin ilk paintball poligonu da Vialand’da bulunuyor. Jungle İstanbul’da ise  2500 metrekare alan içerisinde yüzlerce egzotik canlıyı bir arada bulabilirsiniz.

 

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri (Vialand-  Tema Park)

 

İstanbul Modern

Haftasonları çocuğunuz ile gidebileceğiniz eğitim programları İstanbul Modern’de sizi bekliyor. 2-3 , 4-5 ve 6-10 yaş gruplarından her biri için özel eğitim ve sanat uygulamalarına aileler de katılabiliyor. Güzel ve sanatla dolu bir haftasonu geçirmek isteyen aileler için ideal bir ortam olacağı şüphesiz.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri ( İstanbul Modern Yarıyıl Sanat Atölyeleri )

 

Kidzania İstanbul

Tatilin tadını doyasıya çıkarmak isteyen çocuklar için 65 aktivite alanı olan Kidzania, İstanbulun en büyük oyun ve aktivite alanlarından biri. 4-14 yaş grubuna hitap eden birçok çocuk etkinliğinden oluşan çocuklar ülkesi Acıbadem’de bulunuyor.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri (Kidzania)

 

Captune Eğlence Gezegeni

Üsküdar’da bulunan Capitol Alışveriş merkezinin içinde yer alan eğlence gezegeni, eğlenmeye gelen çocuklar için çocuk eğlence pasaportu hazırlıyor. Çocukların günlük vizelerle girdiği bu çocuk eğlence mekanı ayrıca özel doğum günü partilerine de ev sahipliği yapıyor.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri (Captune Eğlence Merkezi)

 

Fun Lab Eğlence Dünyası

Cevahir Alışveriş Merkezinde bulunan Fun Lab Eğlence Dünyası, Avrupa’nın en büyük kapalı çocuk eğlence merkezi olarak hizmet veriyor. Çocuklar ve ailelerin birlikte oynayabileceği çarpışan arabalar, mini bowling masaları, araba ve motosiklet yarış simulasyonları gibi pek çok eğlenceli oyunları da burada bulabilirsiniz.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri (Fun Lab Eğlence Merkezi)

 

Oyuncak Müzesi

Şair Sunay Akın tarafından, ailesinden kalma bir köşkte  23 Nisan 2005 yılında açılan oyuncak müzesi, alanında bir ilk…  Masalsı bir konsepte sahip olan müzeyi çocuklarınız ile ziyaret edebilirsiniz.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri (İstanbul Oyuncak Müzesi)

 

İstanbul Akvaryum

İstanbul Florya’da bulunan akvaryumda çocuklarınızı deniz canlıları ile tanıştırabilir, sualtının masalsı havasını hep birlikte soluyabilirsiniz. Ayrıca burada verilen dalış eğitimleri ile çocuğunuzun sosyal ve fiziksel anlamda da gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri ( İstanbul Akvaryum )

 

Polonezköy Hayvanat Bahçesi

İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan hayvanat bahçesini mutlaka çocuklarınız ile beraber gezmelisiniz. 1955 yılında açılan hayvanat bahçesi çok geniş bir koleksiyona sahiptir. Hayvanların kafes içinde değil de doğal ortamda yaşıyor olması da ayrıca bir güzellik katıyor buraya.

Çocuklu Dünya sömestr’da çocuklarla gidilebilecek eğlence merkezleri ( Polenezköy Hayvanat Bahçesi)

Çocuğunuzun gelişim seviyesini görmek ve aktivitelere
ulaşmak için hemen  tıklayın…