Hamileler İçin 5 Giyim Markası

hamileler için giyim markaları

Hamileler için giyim markaları?

Her hamilelik farklıdır ve her insan bu süreci farklı şekilde atlatır. Kimisi çok kilo alarak kimisi de hamile kaldığı dönemdeki formunu koruyarak bu süreci tamamlar. Birisi size sadece iki çift elbise ve esnek bir kot almanızı söyleyebilir, ancak bu sizin için uygun olmayabilir. Hamilelik kıyafetlerinizi satın almadan önce bir dizi şeyi göz önünde bulundurmanız gerekir. Ne kadar kilo aldığınızı, bölgesel ağırlıklarınızı ve en önemlisi rahatlığınızı dikkate almalısınız.

Hamilelik dönemi, hayatınızın en önemli zamanlarından biridir. Vücut şekliniz günden güne değiştiğinden, enerjinizi yüksek tutmanız önemlidir; iyi görünmek, en rahat olmak ve aynı zamanda hazırlıklı olmak istiyorsanız, doğuma kadar olan sürecinize karşılık alışveriş yapmanızı sağlayacak ve her ihtiyacınızı giderecek hamile giyim markalarını sizin için bir araya getirdik.

GeBe

GeBe Hamile Giyim, bu alanda önde gelen markalardandır. Dünya trendlerini yakından takip eden GeBe, hamile giyim koleksiyonları da hazırlamıştır. Gebelik dönemi için üretim yapan marka emzirme dönemini esas alarak koleksiyonlarına ekleme yapan marka kadın giyim ve büyük beden giyim alanında da hizmet vermektedir.

Ortalama hamile pantolon fiyatı 150₺.

Hamile giyim ve büyük beden kıyafetlerini satın almak ve incelemek için GeBe sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Penyemood

Penyemood, pijama giyim markasıdır. Saten, penye ve polar kumaşlarında üretim yapan marka hamilelik ve lohusalık dönemleri için de modeller çıkarmaktadır. Hamileliğin her dönemine uygun modeller bulunmaktadır. Lohusa sabahlıklar, iç giyimler, pijama takımları, penye elbiseler, bermuda-şort alanında modellemeleri mevcuttur.

Ortalama pijama takımı fiyatı 150₺.

Hamile giyim kıyafetlerini satın almak ve incelemek için Penyemood sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ebru Maternity

Ebru Maternity, bir hamilenin ihtiyacı olan her ürünü karşılayan bir markadır. Abiye, elbise, üst giyim, alt giyim, emzirme dönemi için özel kıyafetler, dış giyim ve lohusa dönemi için anne adayına geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Son zamanların popüler etkinliği olan Baby Shower için de özel bir koleksiyona sahiptir.

Ortalama pijama takımı fiyatı 180₺.

Hamile giyim kıyafetlerini satın almak ve incelemek için Ebru Maternity sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Lohusa Sepeti

Lohusa Sepeti, sadece hamile kıyafetleri değil bir anne adayının ve bebeğinin ihtiyacı olan ürünleri bünyesinde bulunmaktadır. Hamilelik dönemi, lohusalık dönemi için kıyafet ve aksesuarlar; organik lohusa çamaşırları, lohusa terlikleri, lohusa tacları ve emzirme dönemi için iç çamaşırlarını kapsayan geniş bir ürün yelpazesi vardır. Bebekler için önlükler, zıbınlar, bebek süsleri ve bebek odası aksesuarlarını da ebeveynler için sunmaktadır.

Ortalama hamile pantolon fiyatı 65₺.

Hamile giyim kıyafetlerini satın almak ve incelemek için Lohusa Sepeti sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hooyo

Hooyo, hamilelik sürecinde ve sonrasında anne adayları için koleksiyonlar üretmektedir. Günlük kıyafetlerini emzirme dönemine yönelik hazırlayan Hoyoo, bu dönem için annelerin kendilerini hem rahat hem de şık hissetmelerine yönelik geniş bir ürün koleksiyonu sunmaktadır.

Ortalama hamile pantolon fiyatı 120₺.

Hamile giyim kıyafetlerini satın almak ve incelemek için Hooyo sitesini ziyaret edebilirsiniz.