Çocuklarınız İçin En Eğlenceli Tatil Rotaları

Çocukları Sevindirecek Tatil

Çocuklarınızı Sevindirecek Tatil Rotası

Havalar ısındı, okullar kapandı. Tüm yılın yorgunluğunu atmaya çalışan çocuklar dinlenmeye çekildi. Ebeveynler çocukları için yaz tatili rotalarını oluşturmaya başladı. Koca bir yıl, üç aylık yaz tatilini bekleyen çocuklar için birçok alternatif bulunuyor. Fakat ebeveynler için en önemlisi, çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi açısından eğitici ve eğlendirici olan çocuk aktiviteleri tercih etmek. Birbirinden renkli çocuk etkinlikleri ve fantastik atmosferleri ile dünyanın en popüler mekanlarını sizler için sıralıyoruz. “Çocuklarla tatilde nereye gidilir?” diyenleri buraya alalım!

Disneyland – Paris

Her çocuğun hayalidir bir gün Disneyland’a gitmek. Paris bu konuda adeta bir star. Devasa boyutlardaki oyuncaklar çocuklarınızın oldukça dikkatini çekecektir. Ebeveynler için ise birbirinden renkli restoranlar ve alışveriş noktaları bulunuyor. Şehir merkezine 32 kilometre mesafede yer alan Disneyland, birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Bu tema park, oldukça büyük olduğu için içerisinde konaklamanız için bir çok otel bulunduruyor. İsmini Disney karakterlerinden alan;Fantasyland, Discoveryland, Frontierland, Adventureland ve Main Street USA gibi bölümleri bulunuyor. Disneyland Paris’te çok eğleneceksiniz!

Çocuklarınız İçin En Eğlenceli Tatil Rotaları

Legoland Billund – Danimarka

Lego, hemen hemen her çocuğun bir numaralı oyun arkadaşı. 1968 yılından bu yana hizmet veren Legoland, çok eğlenceli bir açıkhava parkıdır. Ayrıca Danimarka’daki Legoland, Avrupa’daki en büyük legoland olma özelliğini taşıyor. Buradaki her şey Lego tasarımıyla oluşturulmuş durumda. Miniland, Duplo Land, Pirateland, İmagination Zone, Legoredo Town, Adventure Land, Lego City ve Knights Kingdom isimlerinde yedi ayrı bölümden oluşuyor. Restoranlar, alışveriş mekanları ve otelleri de içerisinde barındırıyor. Legoland Billund, çocuklar için hayal gücünü artıran, fantastik bir dünya. Çocuklarla tatilde nereye gidilir sorusunun en iyi cevaplarından biri!

Çocuklu Dünya Çocuklar İçin Tatil Yerleri Legoland

Nemo Science Museum – Amsterdam

Burası bir bilim merkezi olarak biliniyor. Fakat görünüşünden, içeriğine kadar her şey çok sıra dışı! Nemo, gemi görünümlü bir teknoloji ve bilim müzesi. Çocukların ilgisini çekebilecek onlarca aktivite alanına sahip. Müze içerisinde çocuklara deney yapma imkanı sunuluyor. Çocuklar; yer çekimi, statik elektrik, ses, ışık gibi doğa kanunları, zincirleme reaksiyon gösterisi, baloncuk üretimi gibi birçok aktivite yapma şansını yakalayabilir. Bilim ile eğlencenin ortak adresi olarak turistlerin uğrak yeri Nemo, Amsterdam’da uğrayacağınız yerlerden biri olmalı!

Çocuklu Dünya Çocuklar İçin Eğlenceli Tatil Rotaları
Science-Museum-Amsterdam-Netherlands

Europa Park – Almanya

Disneyland’ın ardından Avrupa’daki en büyük tema parkı ile sizi tanıştırmak istiyoruz: Europa Park. İçerisinde 13 adet hız treni, su kaydırakları, etkinlikler ve oyuncaklar barındıran tema park çocuklar için eğlencenin merkezini oluşturuyor. Park içerisinde İsviçre, Hollanda, İngiltere, Fransa, İskandinavya ve İspanya olmak üzere 14 ayrı ülke temalı bölüm mevcut.

Çocuklu Dünya Çocuklar İçin Tatil

Sentaso Adası Universal Singapur Stüdyoları – Singapur

Universal Singapur Stüdyoları, Singapur’un güneyinde yer alan Sentosa Adası’nın içerisinde bulunuyor. Müzikaller, eğlence parkurları, deniz ve havuz… Bir çocuğun isteyebileceği her şey burada bulunmakta! “Çocuklarla tatilde nereye gidilir?” diyen ebeveynler için de oldukça eğlenceli bir seçim olabileceğini belirtmekte fayda var.

Çocuklu Dünya Çocuklar İçin Eğlence Merkezleri



Çocuk Etkinlikleri İle İlgili Diğer Yazılarımıza Bakmayı Unutmayınız

İstanbul’da Ücretsiz Çocuk Etkinlikleri

Çocuklarınızla Dilediğiniz Gibi Tatil Yapabileceğiniz Şehirler

Çocuğunuzun gelişim seviyesini görmek ve aktivitelere
ulaşmak için hemen tıklayın…