Bebeğiniz İçin Uygun 5 Park Yatağı | Bebek Aktiviteleri

park yatak

Bebekleriniz İçin Alabileceğiniz En İyi 5 Pack N Play Önerisi

Aileler, bu günlerde her zamankinden daha fazla yolda. Bu yaşam tarzı bebekler için oldukça zor olabilir. Çocukları ile birlikte seyahat etmeyi seven aileler için çok işe yarayacak olan bir öneri ile geldik: ‘Pack N Play.’ Pack N Play nedir diye soruyorsanız onun da cevabı var.
Adı Park Yatak olarak da geçebilen bu ürünler, çok çeşitli şekillerde kullanılabilen çok yönlü bir bebek ekipmanıdır. Kendinize ayırmanız gereken birkaç dakikaya ihtiyacınız varsa, bebeğiniz koyabileceğiniz güvenli bir yerdir. Pack N Play’i seyahat ederken alternatif bir uyku alanı olarak kullanabilirsiniz. Pack n Play, seyahat eden bir bebek için yataktan çok daha fazla bir işleve sahiptir. Bebeğinizin rahatlaması için iyi bir oyun bahçesi ya da yoğunluk yaşadığınız anlarda bir bebek bakıcısı olarak görebilirsiniz bu aracı.

Joovy Room2 Taşınabilir Pack N Play

Bu model bebeğiniz için mükemmel ikinci yatak odası olabilir. Joovy Room beşik basit bir tasarıma sahiptir ve istediğiniz herhangi bir yere taşınabilir veya yerleştirilebilir. Room2, seyahat beşiği oyuncak ekleri ile gelmiyor. Yani bu ekler yerine bebeğinizin favori oyuncaklarınızı iç,ne koyabileceğiniz anlamına geliyor. Bu şık ve modern tasarım, ev tasarımınıza da kolayca uyum sağlar ve her yere sorunsuz bir şekilde sığdırabilirsiniz.
Pack N Play oyun alanları, diğer paket oyunların çoğundan biraz daha ağırdır, bu özelliği ile diğer oyun alanlarından daha güçlü bir hal alıyor.

Park Yatak Önerileri

Graco Park Yatak Snuggle Suit LX

Bebeğiniz için her şeyi içeren bir oyun paketi arıyorsanız, Snuggle Suite sizin için ideal bir Pack N Play’dir. İçerisinde yaylı salıncak, beşik ve değişen bir masa vardır. Hepsi çok kolay bir şekilde içeri ve dışarı aktarılabilir. Yaylı salıncak dışarı atılabilir ve doğrudan zemine yerleştirilebilir, böylece ayrı bir salıncak alma ihtiyacı ortadan kalkar. Platformun yukarı ve aşağı alınmasını sağlayan tüm bu harika özellik, bir düğmeye basılarak yapılır.

park yatak seçenekleri

Bebek Bjorn Seyahat Beşik Işık

Bu Pack N Play’in içinde benzersiz bir seyahat yatağı bulunuyor. Bebek Bjorn seçeneğinin bir başka avantajı, yatağın bebeğiniz için mükemmel bir gece uykusu uyuması için ekstra kalın ve ekstra rahat olmasıdır. Yatak zemin üzerinde olmasına rağmen, bu seçenek yavaşça bebeği yatırmak için yeterince uzun kollara sahip olan olan uzun ebeveynler için iyi olabilir.

en iyi park yatak seçenekleri

4Moms Breeze Klasik Playard Park Yatak

Bir Pack N Play seçerken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktör, açılması ve kapanmasının ne kadar kolay olduğudur. 4moms Breeze, basit bir itme veya çekme ile açılır ve kapanır. Bir başka büyük avantajı ise yeni doğmuş bebeğinizin bezini değiştirmek için kullanılabilecek bir beşik ile gelmesidir. Çocuğunuzun oyun oynaması için 10 adımlık bir bölmeyle birlikte gelir.

pack n play

Graco Totbloc Seyahat Beşik

Burada mutlak bir favori seçmek istemiyoruz, ama dürüst olmak gerekirse bu Pack N Play çocuklarınız için hem daha eğlenceli hem de daha renkli olduğu için daha önde geliyor. Çok farklı renk seçenekleri de sunuyor. Üstelik yerleştireceğiniz alana göre kolayca değiştirilebilen kare şeklindedir.

bebekler için park yatak

Çocuğun Öz Bakım Becerilerini Nasıl Geliştirebilirsiniz? yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz:)