Hamileliğinizi Sevdiklerinize Söylemenin En Değişik Örnekleri

Eşi Hamile Olan Baba Adaylarına Tavsiyeler

Hamileliğinizi Duyurmak İçin 10 Akıl Dolu Sosyal Medya Paylaşımı

 

Dünya sizin için artık daha anlamlı ve önemli. Telaşınızla heyecanınız karışmış durumda. O haberi aldığınızdan beri insanlara nasıl söyleyeceğinizi düşünüyor daha çok heyecanlanıyorsunuz. Biliyorsunuz, artık bunu duyurmak için türlü organizasyonlar yapılıyor ve insanlar farklı yöntemler arıyor. Sosyal medya, hayatımızın başrolü olmaya adayken, mutluluklarımızı da hüznümüzü de onunla paylaşıyoruz. Evet kabul edelim, hüznümüzü pek paylaşmıyoruz. Son zamanlarda hamilelik ve bebeklerin cinsiyet duyuruları oldukça popüler. Bu konuda yaratıcılığın bir sonu yok! Peki siz hamileliğinizi duyurmanın en yaratıcı yolunu hiç merak ettiniz mi?

İşte size birbirinden akıl dolu 7 yöntem:

Küçük objelerle duyuru

“Ben büyük organizasyonlardan hoşlanmam.” diyenlerdenseniz birkaç küçük ama etkili obje kullanmak sizin için yeterli olacaktır. Örneğin hediye paketinde bir bebek ayakkabısı, bir emzik, belki de küçük bir bisiklet… Küçük boyutlar büyük etkiler yaratır, bunu unutmayın.

Çocuk gelişimi

Kitap ile duyuru

Bu çok ince bir yol olabilir. Bebek gelişimi, bebek bakımı, hamilelik temalı kitaplar tatlı duyurulardır. Çevrenizdeki insanların bunu anlayabileceğini düşünmüyorsanız, sakın denemeyin. Tatlı bir anı, sinir krizine çevirmek istemezsiniz.

ÇocukluDünya Çocuk Gelişimi

Kardeşler aracılığı ile duyuru

Eğer ilk çocuğunuzu dünyaya getirmiyorsanız, ablası ve abisi bu konuda size seve seve yardımcı olabilir. Aslında seve seve olurlar mı pek bilmiyoruz bu zaman zaman can sıkıcı olabilir. Aslında yeterince büyüklerse bu harika bir şey. Çünkü güzel bir haber için çalıştıklarını hissedebiliyorlar ve işler eğlenceli hale geliyor.

Bebek Gelişimi

Evcil hayvanlarla duyuru

Bir evcil hayvanınız varsa her şey çok daha masum bir hal alabilir. Boyuna asılan duyuru tabelaları, ultrosan fotoğrafı üzerinde verilen pozlar, patileriyle sahip çıktığı minik ayakkabılar… İnsanlar gözyaşlarına sahip çıkamayabilir. Lütfen yanınızda peçete bulundurunuz.

Ay ay bebek gelişimi

Hamilelik duyuru tabelaları

Sosyal medyanın hayatımızın bir parçası olduğu şu dönemde belki de en işe yarayan yöntemlerden biri bu olacaktır. Bu tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. İşte birkaç fikir;

Bebek Psikolojisi

Ultrason görüntüleri

Ulstrason görüntüsü “Ben hamileyim!” demenin en, en ve en açık yoludur. Eğer kafa karışıklığına yol açamadan doğruca bir yol izlemek istiyorsanız bu yöntemi kullanmak sizin için daha uygun olacaktır. Ultrason görüntülerinizi ya da hamilelik test çubuğunuzu etkili bir kadraj ile birleştirebilirsiniz.

Çocuk Sağlığı

Küçük takım formaları

Bu yöntem, taraftar aileler için paha biçilemez mutluluk demektir. Eşinize tuttuğunuz takımın bebek formalarını alıp hediye edebilir hamile olduğunuzu kavrayabilmesi için bir müddet bekleyebilirsiniz. Şaşkınlık biraz zaman alabilir.