Türkiye’de 2018 Yılında En Çok Satılan Bebek Ürünleri

Bebek Ürünleri

Türkiye’de En Çok Satılan Bebek Ürünleri 2018

Bir yılı daha geride bıraktık. Bazılarınız bebek sahibiydi, bazılarınız ise bu yıl tattı bu güzel duyguyu. Onlar için en doğrusunu tercih etmeniz gereken bazı ürünler oldu. Kendinizden çok onlar için alışveriş yaptınız.
Peki bebekleriniz için bu yıl en çok ne satın aldınız? Bakalım istatistikler bizlere neler söyleyecek. İşte annelerin en çok tercih ettiği bebek ürünleri;

Bebek Bezi

Evet, bu sizi pek de şaşırtmamış olsa gerek. Bebeklerin temel ihtiyacı olan bebek bezi 2018’de en çok satılan ürün olarak ilk sırada yerini kaptı bile. Temel ihtiyaç olması sebebiyle toptan bebek bezi ve kilo ile bebek bezi satışı daha fazla oldu. Ayrıca istatistiklere göre bu yıl bebek bezlerini hep babalar aldı.

2018’de En Çok Satılan Ürün Bebek Bezi

Bebek Maması

Bebeğin gelişiminde anne sütünden sonra önemli rol oynayan ve 6. aydan sonra tüketilmeye başlanması gereken bebek mamaları da listede yerini aldı. Özellikle organik bebek ürünleri tercih edildi.

Bebek Maması

Bebek Bakım Ürünleri

Bu sene bebek şampuanı,pudrası, ıslak mendili gibi ürünler 3. sırada yerini aldı. Özellikle paket halinde satılanlar daha çok tercih edildi.

Bebek Bakım Ürünleri

Bebek Kıyafetleri

Hiç kuşkusuz ki temel ihtiyaçlarından birisi de giyinmek olan bebekler için en çok satın alınan şey bebek giysileri oldu. Özellikle yenidoğan ve hastane çıkışı kıyafetleri trendlerde yerini aldı.

Bebek Kıyafetleri

Biberon

Bebeğin beslenme alışkanlığında önemli bir yeri olan biberon da bu yılın en çok satanları arasındaydı. Temizleme kolaylığı açısından en çok geniş ağızlı olanlar tercih edildi.

Biberon

Dişlik

Bebeğinizin diş çıkarma dönemi için çok önemli olan dişlik de en çok satılanlardan. Bebeğinizi rahatlatmak adına çok önemli olan dişlik mutlaka kullanılmalıdır. Özellikle çıngıraklı olanlar tercih edildi bu yılda.

Mama Sandalyesi

Bebeğinizin büyümeye başlamasıyla birlikte yemek yeme alışkanlıkları da değişmeye başlayacağı için bir mama sandalyesi şart oluyor tabi. Bebek gelişimi için de önemli olan mama sandalyesi bu yıl oldukça fazla satıldı.

mama sandalyesi

Beşik

Bebeğinizin güzel ve rahat bir uyku çekmesini sağlayacak olan beşikler ile listeyi bitiriyoruz. Özellikle sallanan beşikler bu yıl çok tercih edildi ve miniklerimiz huzur içinde uyudular.

Bebeğiniz İçin Uygun 5 Park Yatağı” yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Bebek Beşiği

Bu yılın bebek alışverişi trendleri bu şekildeydi. Yeni yılda annelere ve bebeklerine sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.