Bebek Odası İçin Sallanan Sandalye

Planörler ve sallanan sandalyeler kesinlikle olmazsa olmazlar olmasa da, kullanışlı olabilirler. Bu emzirme koltukları ileri geri sallanmanıza izin verir ve bu nazik hareket bebeğin uyumasını yatıştırmaya yardımcı olabilir. Sallanan sandalye, bebeğinizi beslemek veya gece boyunca küçük bebeğinizle birlikteyken oturmak için mükemmel bir yerdir.

Sallanan Sandalye Nedir?

Sallanan sandalye normal sandalyelerden farklı olarak ayakları sayesinde ileri geri hareket etmeyi sağlayan bir sisteme sahiptir.

Sallanan Sandalye Faydaları

Sallanan sandalyeler, rahatlıkla bebeğiniz ile ilgilenmeyi sağlamak dışında kişideki sırt ağrılarına, dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye, arterite ve hamilelik döneminde olan kadınların doğum deneyimlerini kolaylaştırabilmek için oldukça yarar sağlamaktadır.

Bebek Odası İçin Sallanan Sandalye

Bebek odası için sandalye seçimi yaparken hem annenin hem de bebeğin sağlığı ve konforu göz önünde bulundurulmalıdır. Bebeğiniz doğduğundan itibaren bu sandalyeler emzirirken, ninni söylerken veya bebeğinizin başında beklerken dinlenmek için çok kullanışlı olacaktır. Kişiye özel renk ve model seçenekleri ile alabileceğiniz bu ürünü, bebeğiniz büyüdükten sonra bile evinizde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sallanan Sandalye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sallanan sandalye fiyatları sadece modelleri baz alınarak belirlenmez. Sandalyenin yapımında kullanılan malzemenin sağlam olması ve kanserojen olan formaldehit maddesinin kullanılmaması, E1 ve E0 belgelerine sahip olması ayırt edici özelliklerdendir.

Neden Sallanan Sandalye Tercih Edilmelidir?

Sallanan sandalyeler, ileri geri hareketi ile bebekler üzerinde rahatlatıcı bir etki yaratır, emzirmeyi kolaylaştırır ve bebeğin uykuya hızlıca dalmasına destek olur. Bebeklerin en büyük problemlerinden birisi olan gaz, sandalyenin sallanışı sayesinde rahatlıkla çıkartılabilir.

Sallanan Sandalye Fiyat Aralıkları

Sallanan sandalyelerin onlineda ve mobilya mağazalarında oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. Kullanılan malzemelere göre değişiklik gösteriyor olsa da sallanan sandalyeler genel olarak 1.000 ila 6.000 ₺ aralığındadır.

 

Bazı Sallanan Sandalye Seçenekleri:

 

Vivense – Sierra Sallanan Sandalye

Vivense - Sierra Sallanan Sandalye

3.290 TL

English Home – Chelsea Sallanan Koltuk

English Home - Chelsea Sallanan Koltuk

5.500 TL

 

Geppetto Home Bej Yıldız Sallanır Sandalye

 

Geppetto Home Bej Yıldız Sallanır Sandalye

880 TL

 

Ruum Store – Nice Sallanan Sandalye

Ruum Store - Nice Sallanan Sandalye

2.679 TL